El nostre soci Enric Casellas, ens fa cinc cèntims del projecte que va realitzar al Pirineu junt amb el seu company Jaume Balaguer.

El llibre explica en primera persona el detall de les etapes i les experiències viscudes en la travessa feta pel Pirineu Central, consistent en enllaçar el tres mil principal (Balaitous, Gran Vinyamala, Mont Perdut, La Múnia, Pic Long, Gran Bachimala, Posets, Perdiguero, Aneto, Comaloformo i Pica d'Estats) de cada un dels onze massissos de la serralada.

La travessa batejada amb el nom de "2 reines i 9 reis" va tenir una durada de 27 dies en els que vam fer un total de 420 km i 35000 m de desnivell positiu.

El meu company diu que la travessa li ha resultat més dura i exigent que l'intent de fer un 8000 l'any 2008. Per a mi ha estat el regal de la jubilació.

La idea d'aquesta travessa neix del llibre de Luis Alejos "Pirineos guia de los 3000 m", en aquesta publicació l'autor descriu aquest recorregut tant per fer-lo en onze dies amb vehicle, com fer-lo a peu i prescindint de qualsevol tipus de transport, indicant que d'aquesta darrera manera es tracta d'una marxa dura, per força selectiva i per tant poc coneguda.

Et convido a compartir-la. T'hi animes?
Envia’m un email a encasol57@gmail.com o un whatsapp al 648297074