L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) acollirà el Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc, organitzat pel Club Muntanyenc l’Hospitalet, el dia 16 d’abril. La competició es realitzarà al rocòdrom que instal·larà la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a la plaça Lluís Companys i Jover.



El Club Muntanyenc l’Hospitalet és una de les entitats veteranes en l’organització de proves d’escalada a Catalunya. Tot just el dia 22 d’abril farà deu anys que el club va albergar un dels primers campionats de Catalunya d’escalada en bloc. Amb la prova del proper dissabte, L’Hospitalet tornarà a gaudir del gran ambient d’una competició.

La prova es dividirà en dues parts. Durant el matí tindrà lloc l’eliminatòria i final de les categories sub12 i sub15. A partir de les 15 h començarà l’eliminatòria de les categories sub18, absoluta i veterans. La final començarà al voltant de les 17.30 h.

Les inscripcions per el Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc estan obertes, i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.