Del 12 de març al 8 d'abril de 2018
Sala d'Exposicions Jaume Miranda i Canals, ICGC, Barcelona

L'ICGC us proposa una visita a l'exposició "Les allaus al Pirineu de Catalunya, com prevenir-les". En els diferents panells que formen l'exposició hi trobareu les tasques dutes a terme per l'ICGC per tal de minimitzar el risc de les allaus.

El servei públic de predicció d'allaus de l'ICGC informa d'on i quan poden tenir lloc les allaus a través dels butlletins de perill d'allaus i dels mapes de zones d'allaus de Catalunya. A l'exposició es presenta la xarxa de presa de dades per avaluar l'estabilitat de la neu, i els treballs que es duen a terme, tant per realitzar les prediccions com per donar servei als plans d'emergència de Protecció Civil, a la comunitat científica i a la societat en general.

Finalment, l'estudi de com el canvi climàtic afecta les nostres muntanyes ens permetrà preveure escenaris similars als ocorreguts als Apenins i, per tant, estar preparats per tal de minimitzar-los.

Lloc: Sala d'Exposicions Jaume Miranda i Canals, Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona (mapa)

Dates i hores de visita: del 12 de març al 8 d'abril de 2018, de dilluns a divendres de 09.00 a 18.00 hores

Inscripció a la visita guiada: El dimecres 21 de març, a les 10.00 hores, es farà una visita guiada a l'exposició (durada: 40 minuts).
Si hi esteu interessats, envieu un correu electrònic fent constar les vostres dades (nom i cognoms) a l'adreça icgc_jornades@icgc.cat