Què us semblaria guanyar pernoctes als nostres refugis? Sabem les ganes que teniu de sortir a la muntanya amb normalitat. Iniciem “Fam de refugis“, un sorteig fotogràfic amb el que us animem a compartir fotografies a través d’instagram i twitter on surti algun dels nostres refugis. Entre totes les imatges que participin es farà un sorteig d’estades gratuïtes als refugis, llibres i bosses.

Per participar cal seguir l’instagram i/o el twitter de la FEEC i compartir al seu compte personal una imatge on es vegi l’exterior o l’interior de qualsevol refugi de la FEEC, amb el hashtag #FamDeRefugis i un comentari sobre la seva estada al refugi o la motivació per anar-hi i la data aproximada de la presa de la fotografia. Cal ser major de 18 anys i es podrà gaudir del premi fins a finals de temporada del 2021. Aquí es poden consultar les bases legals completes.

El concurs tindrà una durada de quatre setmanes, del 18 de maig al 14 de juny, i cada dilluns (25 de maig i 1, 8 i 15 de juny) es farà un sorteig entre totes les fotos rebudes al llarg de la setmana. El guanyador s’emportarà una estada en règim de mitja pensió per a dues persones a qualsevol dels refugis de muntanya que gestiona la FEEC. A més, si aquest està federat rebrà, a més a més, 2 exemplars del llibre “Catalunya, 20 refugis 32 excursions” de Josep Llusà i dues bosses commemoratives del centenari de la FEEC.

La FEEC gestiona un total de 13 refugis de muntanya guardats repartits per diferents punts emblemàtics de Catalunya. Els nostres refugis són clau per conèixer el territori de muntanya català i per a la pràctica de diferents disciplines esportives com és el senderisme, l’escalada o el descens de barrancs, alhora que són instal·lacions on el guarda hi té un paper clau, ja que us farà sentir com a casa, amb consells sobre la pràctica esportiva que voleu realitzar i amb plats exquisits que us faran recuperar totes les forces.

Amb aquesta iniciativa seguim apropant-vos la muntanya a casa en aquests moments tan complicats, esperant que aviat puguem tornar a fer cims juntes i així mantenir viva i transmetre la nostra passió pel medi natural de Catalunya i les activitats que aquesta ens ofereix.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/fam-de-refugis-et-regala-setmanalment-estades-als-refugis-de-la-feec/