La Federació d’Entitats Excursionistes i l’empresa catalana Tuga, han posat a la venda les noves mascaretes del centenari de la FEEC. Aquestes noves mascaretes són de tela i incorporen 10 filtres per poder anar substituïnt els que estiguin fets servir. La iniciativa surgeix després de la normativa que obliga a portar la mascareta en l’espai públic i com a resposta a una demanda per part d’aquells que vulguin lluir els colors de les seleccions catalanes de muntanya a la seva mascareta.

El disseny ha aprofitat el creat per Tuga per les samarretes de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya i introdueix el nou logotip del cetenari de la FEEC que se celebra aquest 2020.

Aquestes mascaretes es poden comprar al web de Tuga a un preu unitari de 12 euros, el benefici que s’obtingui amb la seva venda anirà destinat a Càritas Catalunya . Des de la ONG es treballa intensament aquests dies, ja que estan trucant a la porta de Càritas milers de persones i famílies que estan vivint en un entorn d’aïllament total i amb grans dificultats econòmiques i emocionals com a conseqüència de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19.

La relació entre Tuga i la FEEC és una entesa que es va iniciar ja fa anys i que s’ha consolidat les darreres temporades com a patrocinador principal de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya. L’empresa igualadina és un dels referents en material de curses per muntanya del país i una de les marques que aposta decididament pels esports de muntanya i en especial per la FEEC.

COMPRA AQUÍ LES MASCARETES

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/mascaretes-del-centenari-solidaries/