La 2a Caminada Solidària pel Parc Natural de Collserola, organitzada per la Diputació de Barcelona i Cáritas, se celebrarà el proper dissabte 21 de maig. La iniciativa solidària, que compta amb el suport tècnic del Centre Excursionista de Catalunya i la Federació, preveu ampliar el nombre de persones inscrites l’any passat i fer de la cita esportiva una mostra de suport i solidaritat amb les persones més necessitades.



La campanya, amb el lema de la Diputació de Barcolena “Penjat una medalla. Fent esport sempre hi guanyes” i el lema “Cáritas: clubs amb cor”, té com a objectiu recaptar fons per al finançament d’accions socials. Per participar-hi, els participants de la Caminada Solidària només han de fer un donatiu d’una quantitat mínima de vuit euros en el moment de fer la inscripció.

Vuit euros solidaris
L’àrea d’esbarjo de Santa Maria de Vallvidrera és el punt de sortida i arribada d’un recorregut circular. L’itinerari previst és el d’una excursió suau de 6,2 quilòmetres, amb un baix desnivell pel Parc de Collserola, a cavall del Barcelonès i el Vallès Occidental.



L’hora de sortida s’ha fixat a les 10 del matí, si bé convé ser-hi amb antelació per recollir la bossa del “caminador amb cor”, que conté una cantimplora per saciar la set i una samarreta per difondre la campanya solidària mentre es fa esport. També inclou un obsequi dels organitzadors als participants per gratificar-los la seva col·laboració desinteressada en la lluita contra la pobresa. A més totes les persones inscrites tindran accés a un bon esmorzar a l’arribada de la excursió.