BASES DE PARTICIPACIÓ

A) Participants
El Concurs està dirigit a tots els socis del Club Excursionista Madteam. 

Les presents bases són d'obligada acceptació i compliment per a totes les persones que decideixin participar en el concurs.

B) Descripció del Concurs: La temàtica
La temàtica de les fotografies és la realització d’activitats de muntanya en el medi natural en format estival.

C) Procediment de participació
Tots els socis concursants a través de la següent direcció foto2019@madteam.cat, podran enviar només una fotografia, indicant el seu número de soci, nom i cognoms, número de telf.,correu electrònic i títol de la fotografia que ha de ser de temàtica relacionada amb la muntanya.

Agraïm si podeu enviar les fotografies en tamany original, per poder penjar-les a la web.

No s'admetrà cap fotografia que els drets de propietat intel•lectual no pertanyin íntegrament i sense excepció al propi participant del concurs.

El termini de presentació de les fotografies estarà obert a partir del dia 15 de juny fins al 13 de setembre 2020 a les 24h.

El Club Excursionista Madteam es reserva el dret de descartar aquelles fotografies que consideri que no mantinguin una relació raonable amb la temàtica del concurs o que resultin ofensives i de mal gust.

D) Selecció del guanyador
El guanyador serà escollit pels mateixos socis del Club Excursionista Madteam, mitjançant una votació que es portarà a terme del 21 de setembre al 4 d'octubre. El dia 7 d’octubre es donarà els resultats dels guanyadors.

E) Premis
S’atorgaran TRES premis (1er, 2n i 3er)

F) Lliurament de premis
Un cop tingam els resultat de les votacions, es comunicarà als agraciats. L'entrega dels premis es realitzarà el mes d'octubre, ja concretàrem la data i el lloc.

G) Cessió i autorització de drets
La participació en el Concurs suposa la cessió i autorització expressa de tots els drets de propietat intel•lectual i d'imatge sobre les fotografies enviades , de manera que el participant cedeix a CE MADTEAM, sense caràcter d'exclusiva , amb facultat de cessió a tercers, els drets d'explotació de naturalesa intel•lectual, industrial i / o d'imatge que poguessin correspondre o derivar de les fotografies enviades per participar en el Concurs.

CE MADTEAM es compromet a indicar el nom de l'autor cada vegada que es faci ús de les imatges, sempre d'acord amb els límits de la cessió recollida en aquestes bases.

H) Exoneració de responsabilitat
CE MADTEAM queda exonerat, no es fa responsable, respecte de l'incompliment del participant de qualsevol garantia en matèria de drets de propietat intel•lectual, industrial o d'imatge, així com de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'incompliment o compliment defectuós pels participants en el Concurs de les presents Bases.

I) Acceptació de les bases
Aquestes Bases s'entenen acceptades pels participants pel fet d'inscriure's en el Concurs. CE MADTEAM es reserva el dret de modificar les condicions del concurs en qualsevol moment, i fins i tot d'anular o deixar sense efecte. En tot cas, es compromet a comunicar les bases modificades a través de la página www.madteam.cat de manera que tots els participants tinguin accés a aquesta informació.

Col.labora