EL PROJECTE 

 
EL CONTE IL·LUSTRAT “EN PUI, EL POLLET DE GALL FER, TÉ UN MISSATGE PER A TU”.
Es tracta d’un conte il·lustrat per a nens d’entre 5 i 8 anys. El protagonista és un pollet de gall fer que explora el Pirineu amb la seva família. Tots plegats analitzen els aspectes que més poden afectar a la seva supervivència. El missatge final del conte és esperançador, on en Pui recorda als més petits què poden fer per tenir cura del gall fer.
 
Aquest conte neix amb la il·lusió d’educar els petits sobre la conservació del gall fer, i també amb el desig de poder finançar alguns dels estudis que estem duent a terme sobre l’estat sanitari d’aquesta espècie. Aquests estudis pretenen aportar dades crítiques sobre els factors que poden estar accelerant el seu declivi i inclouen, per exemple, l’anàlisi de les seves femtes per estudiar-ne els paràsits, la composició de la seva dieta o la presència de pesticides que puguin afectar la seva supervivència. Perquè creiem fermament que la recerca sense divulgació no pot esdevenir un projecte complet!

“En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu” - Conte il·lustrat

 
QUÈ NECESSITEM?

Finançament col·lectiu! Per a poder arribar al màxim de nens possible, voldríem publicar el conte il·lustrat “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu”, en format paper. Per a poder cobrir els costos d’escàner, maquetació, edició, impressió, promoció i distribució, tenim un pressupost de 3.500 euros. Amb aquest pressupost podrem fer 350 exemplars, de 22 x 22 cm i tapa dura. Es faran 150 còpies en català-aranès, 100 en castellà-euskera i 100 en anglès-francès.
Els diners recaptats es destinaran a cobrir totes aquestes despeses per publicar el llibre i, si superem aquest objectiu, cobriran les despeses de laboratori necessàries per a realitzar els estudis que us hem explicat.

QUÈ US OFERIM?

La publicació del conte il·lustrat “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu” està prevista per la primavera del 2021.

Si us animeu a realitzar aportacions per ajudar-nos a fer possible aquest projecte, us oferim com a recompensa algunes de les següents opcions:

Imatge digital dels principals personatges del conte.
Postal dels principals personatges del conte.
Punt de llibre dels principals personatges del conte.
Mapes del Pirineu de l'Editorial Alpina (a escollir).
Conte il·lustrat de tapa dura “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu”.
Menció a l'apartat d'agraïments del conte.
Xerrada sobre el gall fer i les seves principals amenaces, incloent resultats parcials dels nostres estudis (presencial o virtual, segons moment i lloc).
Figura de ceràmica feta a mà, del Pui o d'un gall fer.

 

Podeu trobar l'enllaç per a col·laborar a continuació:

Font: https://www.totsuma.cat/projecte/1844/en-pui-el-pollet-de-gall-fer-te-un-missatge-per-a-tu-conte-illustrat