Salutacions a tots/es els socis/es,

Som l'Aniol Collado i el Marc Lladó, ambdós membres del MadTeam.

Ens podem definir bastant bé com uns malalts de la muntanya, sempre estem buscant nous reptes, i per això em decidit començar en el món de les muntanyes de Gran Altitud, a la vegada també, per veure com respon el cos de dos nois joves i entrenats en front de tots els inconvenients de l’altitud.

Els dos som alpinistes (molt esportistes, escaladors, corredors de muntanya, constants en entrenaments...) i ens encanta posar-nos reptes cada vegada més durs.

I tan aquest any com el passat portem perfeccionant bastant treball tècnic a la muntanya, fent canals, escalada en gel, ascensions hivernals als Alps francesos i suïssos... i la mescla d’entrenaments d’esports de resistència i escalada, amb la formació d’alpinisme que portem a sobre doncs ha arribat el moment per afrontar aquest tipus de muntanyes.

Perquè us expliquem tot això? Doncs perquè tenim una energia que no ens la acabem i ens hem planejat ascendir el Pic Lenin (7134 msnm) al Kirguistàn el pròxim mes de juliol.

I fa temps que vam estar pensant que seria bona idea col•laborar amb el club de muntanya del qual formem part, el MADTEAM.

Aleshores, hem dissenyat unes samarretes amb el logo de MadTeam perfectes per presumir al rocòdrom, entrenant o simplement per vestir de carrer amb molt estil i que nosaltres portarem durant l'expedició. I per qualsevol soci/a que vulgui col•laborar en el projecte “Amb Dos Piolets”, les tenim a la venta per 12 euros.

Podeu demanar-les a la següent adreça: info@ambdospiolets.com

Moltes gràcies i a la tornada vindrem amb molta cosa per explicar-vos i compartir!!! Ens veiem en res!!!

Marc Lladó i Aniol Collado