L’Assemblea General Extraordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya se celebrarà aquest pròxim dissabte 27 de novembre a la Sénia (Montsià) organitzada des del Centre Excursionista Refalgarí que aquest any celebra els seus 50 anys d’existència.

L’assemblea de la FEEC va estar convocada seguint l’acord de la Junta Directiva de la FEEC del 21 d’octubre de 2021 on es convoca a totes les entitats federades a aquesta Assemblea General Extraordinària. L’acte començarà a dos quarts de nou en primera convocatòria i a les deu del matí en segona convocatòria.

 

L’assemblea de la FEEC es podrà seguir també de forma telemàtica. En cas de seguir de forma telemàtica els participants tindran dret a intervenir a l’assemblea però no podran exercir el seu dret a vot.

Entre els punts més destacats, l’ordre del dia de l’Assemblea de la FEEC inclou, l’aprovació del pla general d’actuació anual i el calendari esportiu oficial, l’aprovació i exposició del pressupost per a l’exercici 2021 i de la corresponent quota federativa ordinària, entre d’altres punts amb ratificacions de reglaments esportius o resolucions de propostes que puguin fer les entitats

Un cop finalitzi aquesta Assemblea General Extraordinària començarà una nova Assemblea General Extraordinària que servirà per proposar l’aprovació de diferents canvis d’estatuts de la mateixa federació.

 

Font: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/lassemblea-general-extraordinaria-de-la-feec-el-27-de-novembre-a-la-senia/