La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) aquest 2016, un dels referents a nivell internacional en la formació de joves esquiadors de muntanya de competició. Les proves se celebraran el 7 i 8 de maig.



El termini de preinscripció és l’1 de maig de 2016 i per accedir a les proves de selecció els nous candidats han de complir i justificar un seguit de requisits, com tenir el carnet federatiu FEEC modalitat D de l’any 2016; tenir entre 14 i 21 anys; gaudir d’un historial esportiu que garanteixi un nivell d’esquí alpí mig/alt; o mostrar un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya.

Tots els esportistes de nou ingrés que accedeixin a les proves han d’omplir el full d’inscripció i, amb tota la documentació necessària, fer-ho arribar a l’Àrea Tècnica de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona) o per correu electrònic a l’adreça adjuntdirtecnica@feec.cat.

Proves de selecció i control

Les proves físiques i psicotècniques específiques de selecció es duran a terme entre tots dos dies. Les proves físiques consistiran en una avaluació de tècnica d’ascens, en pla, de descens i transicions, en un circuit tècnic de 150-200 metres de desnivell.

Les proves psicotècniques es duran a terme durant els dos dies mitjançant entrevistes personals individualitzades per part del director i els tècnics del centre amb els diferents candidats.