Estimats socis i sòcies,

Com es va anunciar fa dies, ahir 26 d'octubre vàrem celebrar una reunió de socis i sòcies a l'entitat cultural Casa València a Barcelona. Una reunió amb un objectiu i perspectiva diferent de les anteriors reunions realitzades.
 


Des de la junta directiva del club vàrem voler donar veu als socis i sòcies per tal d'aportar el seu granet de sorra en valorar la trajectòria actual de les seccions del club.

Es va generar un debat engrescador i molt constructiu amb opinions i propostes diverses per part dels 18 participants. Les diverses seccions formen el principal teixit social del club i per això es va destacar la importància de què les trobades han de ser un èxit, tan de participació com d'organització. Tothom va estar d'acord en el fet que s'ha d'aportar el màxim d'informació durant l'organització de les trobades, com per exemple el ventall d'activitats a desenvolupar a la zona, la dificultat d'aquestes, informació d'altres activitats esportives, recorreguts existents, etc.
 

La formació també va ser un dels grans temes a tractar. En aquest cas es va veure amb bons ulls per part de tots els assistents promoure la continuïtat dels cursetistes amb posteriors formacions o sessions guiades.
 
També va sorgir l'interès de participar en les seccions de barrancs i espeleologia en les quals actualment hi falta dinamisme i participació.
 
Finalment es va donar a conèixer la possibilitat de crear una comissió de senders per dur a terme el manteniment d'alguns dels senders del territori català. Un grup important dels assistents va interessar-se per aquesta comissió i ja estem treballant per oferir els primers cursos de tècnics de senders.
 
 
Resumint a grans trets, aquesta nova reunió va ser molt constructiva, amb un bon recull de propostes i idees per engegar noves maneres d'incentivar als socis i sòcies.
Seguirem treballant perquè això continuï i et recordem que, si no vas poder assistir i vols implicar-te en alguns aspectes del club o de les seccions només cal posar-se en contacte a info@madteam.org.
 
Salut i muntanya!
C.E. Madteam