La organització de la Marrana Skyrace 2020 es posa en contacte amb tots els corredors i corredores que hagin realitzat la inscripció online o tinguin previst inscriure’s a la propera edició de la Marrana Skyrace 2020.

La situació de la pandèmia del Covid-19 ha canviat completament el calendari actual de curses de muntanya a nivell estatal. Moltes d’elles s’han posposat i d’altres s’han vist obligades a cancel·lar l’edició d’enguany.

Pel que fa a la Marrana Skyrace 2020, cursa autogestionada pel Club Excursionista Madteam, partim d’una data llunyana però que tampoc assegura que es pugui realitzar la cursa. L’organització seguirà en tot moment les directrius que a nivell sanitari, de seguretat, esportiu i competitiu permeti la Generalitat de Catalunya en els propers mesos.

A continuació us donem resposta a algunes preguntes que molts i moltes de vosaltres us estareu fent en aquests moments:

1- La Marrana Skyrace 2020 es realitzarà?

La cursa segueix organitzant-se i de moment no està prevista la seva cancel·lació. Queden encara quatre mesos en els quals s’espera que la situació de la pandèmia hagi millorat i les condicions sanitàries siguin les adients per a poder celebrar la novena edició de la Marrana Skyrace.

Com hem comentat anteriorment, la decisió romandrà en les autoritats sanitàries i des de l’organització realitzarem un seguiment exhaustiu per poder informar-vos a tots i a totes de la millor manera possible.

2- Si ja estic inscrit/a, què passarà amb la meva inscripció?

En el cas que l’edició d’enguany sigui suspesa es retornarà íntegrament el cost de la inscripció realitzada. En aquest cas no caldrà que us poseu en contacte amb nosaltres ja que directament us realitzarem el reemborsament de la inscripció.

Som una entitat sense ànim de lucre i organitzem la cursa per motivació i dedicació de tots els socis i sòcies. Per això, volem que tots els inscrits i inscrites recuperin l’import total de la inscripció.

De totes maneres l'organització us comunicarà individualment aquesta decisió a través del correu electrònic proporcionat en el formulari d’inscripció.

3- Puc reservar la meva inscripció per l’edició del 2021?

No es reservarà cap tipus d’inscripció realitzada. Creiem que la millor manera davant la situació actual és retornar el cost total de la inscripció.

Per qualsevol dubte que pugueu tenir respecte l’edició d’enguany, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de cursalamarrana@madteam.cat.

Finalment, us volem donar molta força a tots i a totes per tal d’afrontar aquesta situació tan difícil, i que sobretot l’afronteu amb la màxima seguretat possible per poder gaudir aviat de totes aquelles coses que ens omplen i ens segueixen fent feliços i felices.