Les tardes de les pròximes setmanes s’ompliran de muntanya en directe al compte d’Instagram de la FEEC. A partir d’aquest divendres 8 de maig es podran seguir entre dues i tres sessions de forma continuada de sis a vuit del vespre abans de poder començar a fer esport en les franges permeses a les poblacions de més de 5.000 habitants.

https://www.instagram.com/feec_cat/

Aquest divendres l’estrena però s’anticiparà a les 17 h on dos guies d’alta muntanya com són l’Adrià Chueca, fins la temporada passada director del CTAC, i la Míriam Marco, primera guia d’alta muntanya UIAGM a l’estat espanyol, ens explicaran les seves tasques professionals i tot allò que comporta ser guia d’alta muntanya. Ens explicaran els orígens d’aquesta bonica professió i el dia a dia d’algú que viu i treballa en contacte amb la muntanya constantment.

A les 18 h, l’esportista de la selecció catalana de raquetes de neu Sílvia Leal, ens oferirà estiraments amb consciència iòguica i, rematarem la tarda a les 19 h, amb els alpinistes Bru Busom i Marc Toralles. Aquesta vegada, ens conviden a sortir de casa aquest estiu amb diverses recomanacions d’activitats alpinístiques al Pirineu per gaudir els pròxims mesos.

Durant el cap de setmana també us oferirem diverses sessions per seguir apropant-vos la muntanya a casa. Dissabte a les 18 entrenarem una estona amb Pere Rullan, seleccionador de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, i a les 19 h tindrem a Ferran Latorre, que ens parlarà de la seva experiència a les muntanyes de més de 8.000 metres.

Acabarem la setmana amb una conversa entre Marc Pinsach i Clàudia Galicia a les 18 h. Aquesta vegada, el corredor d’elit de curses per muntanya parlarà amb la campiona de la copa del món d’esquí de muntanya. A les 19 h, rematarem el cap de setmana amb un entrenament per a nenes i nens amb l’Associació Esportiva Trail Xics Montseny

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/tardes-de-muntanya/