5 de novembre 2016

El 5 de novembre (de 10h. a 20h.) la Rambla del Carmel amb el Mirador d’Horta s’omplirà d’activitats relacionades amb el món de l’escalada.

ORGANITZA:
ESPAI JOVE BOCA NORD i BOCA BLOC

Open Escalada
El rocòdrom modular de la FEEC és una estructura de format horitzontal amb una sola cara frontal, d’inclinació regulable en el moment del muntatge.


Amb àmplia diversitat de formes, superfícies planes per facilitar el correcte assentament de les preses, ideada i utilitzada per a competicions d’escalada en bloc. Inclou un sistema de matalassos inflables alimentats per quatre motors elèctrics, d’inflada i desinflada ràpida, que cobreixen sobradament tota la zona de caiguda dels escaladors.
Estructura amb 5 metres d’alçada i 18 metres d’amplada, formada per 3 mòduls de 6 metres cadascun.
Inscripcions el mateix dia. 10€ per persona (inclou inscripció + samarreta). Es faran sorteigs de material entre els participants durant la Jornada.

Rocòdrom inflable (activitat infantil)
Estructura metàl·lica desmuntable de 6m d’alçada més 0,5 de barana i de 54m2 de superfície preparada, específicament, per practicar l’escalada.


Amb aquest material es pot convertir qualsevol equipament educatiu o espai púbilc del municipi en un escenari on els infants i llurs famílies puguin gaudir d’una jornada original i divertida.
Amb horaris de matí i tarda.

Zona Slackline
El slackline és un esport d’equilibri en el que s’utilitza una cinta que s’enganxa entre dos punts fixos, normalment arbres, i es tensa.


L’associació https://www.facebook.com/slackeros muntaran un espai on podràs provar aquest esport, però també muntaran algún taller per als qui vulguin aprendre les tècniques bàsiques.
Horaris dels tallers per confirmar.

Zona Bar
Tindrem un servei de bar a càrrec de http://www.adaferrantallada.cat/

Graffiti
El Bru Cortacans farà (en horari de matí) un graffiti amb la temàtica d’escalada com a protagonista.
https://www.facebook.com/bru.farras?fref=ts

Zona Fira
A la Rambla del Carmel hi haurà una fira amb entitats, associacions i empreses relacionades amb el món de l’escalada. Si vols tenir la teva carpa, escriu un correu (abans de l’1 de novembre) amb la teva petició a rafa@bocanord.cat

- MadTeam (club de muntanya): https://www.madteam.org

- Soraya Valbuena (artesania – magneseres artesanals): https://www.facebook.com/bowmagneseras/?fref=ts

- Club Excursionista Cima: https://www.facebook.com/ClubExcursionistaCimaLicenciasFeecFedme/

- Club Excursionista Pirenaic: https://www.facebook.com/pages/Club-Excursionista-Pirenaic/261754690824353

- Climb or die (samarretes i escultures de pedra i filferro): https://www.facebook.com/climbordiecrew/?fref=ts

- Pepa Inch i Magma Chalk (magneseres, bosses per a peus de gat / sabates i bosses / proteccions per a cordes d’escalar, mostra de crema de própolis…): https://www.facebook.com/pepainch/?fref=ts

Zona Projeccions
Hi haurà una carpa on estarà instal.lat un projector amb pantalla. Allà es podran veure documentals i pel.lícules rel.lacionades amb el món de l’escalada.

Zona Tallers
Durant el dia es faran tallers relacionats amb l’escalada. Estem rebent propostes. Proposa la teva a rafa@bocanord.cat

- Taller de seguretat
- Taller de nusos
Tallers i horaris per confirmar.

Música i Dj
Durant tota la jornada sonarà la millor música. I el fi de festa ho posarà Red Bull.

NECESSITEM VOLUNTARIS
Una jornada d’aquestes característiques necessita molts voluntaris (muntatge, desmuntatge, control de zones, coordinació…). Si vols col.laborar amb nosaltres escriu un correu a rafa@bocanord.cat