Entre les dates de l’1al 4 de novembre de 2018 tindrà lloc el 42é Aplec Excursionista dels Països Catalans a la Sénia, organitzat conjuntament entre el Centre Excursionista Refalgarí, l’Agrupació Excursionista d’Alcanar, Centre Excursionista d’Ulldecona (Sudactiu) i Club Excursionista l’Esquetxe de Rossell.

Cal recordar que aquesta trobada excursionista va començar l’any 1977 i es va desenvolupar al paratge de Pinar pla -terme de Fredes, llavors organitzada per entitats excursionistes de Reus.

Es vol desenvolupar aquest esdeveniment com un intercanvi social, cultural i esportiu que permeti donar a conèixer i compartir les tradicions, cultura i història del territori del Sénia. Al cap i a la fi, vol donar a conèixer una manera de fer i de ser d’uns pobles de l’interior i mostrar-la a tots els participants de l’Aplec.

Durant els quatre dies de l’Aplec hi haurà organitzades diferents activitats: excursions, exposicions, conferències i xerrades. Aquestes activitats estaran relacionades amb la muntanya i la seva història; i també amb la nostra cultura.

Salutacions i ens veiem al territori del Sénia.
http://www.aplecexcursionistalasenia.org/