Obert el període d’inscripcions per participar en la segona edició del Catalonia Trek Festival que es farà del 3 al 10 de maig de 2020 a la Costa Daurada. Les inscripcions estaran obertes fins a l’1 de març de 2020.

S’espera novament que prop de 700 senderistes d’arreu d’Europa es concentrin a la Costa Daurada la pròxima primavera. Cal recordar a més a més que a partir de l’1 de gener tots els federats FEEC que tinguin la llicència federativa tindran un descompte del 15% i els federats FEDME amb la llicència del 2020 tindran un 10% de descompte. Pots consultar tots els preus i possibles descomptes al web del Catalonia Trek Festival.

Amb la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre com a escenaris la FEEC tornarà a fusionar senderisme i cultura per crear un esdeveniment únic entorn dels millors paisatges de les comarques tarragonines. Una zona d’una bellesa extraordinària, on la muntanya pràcticament desemboca a la Mediterrània i on la petjada humana i cultural es remunta a l’època de l’imperi romà.

Més informacióhttps://www.feec.cat/noticia/obertes-les-inscripcions-del-ii-catalonia-trek-festival/