Benvolgudes, benvolguts

Ha estat publicada l'Ordre ministerial per la qual es regulen de nou, les condicions de la pràctica esportiva federada en la Fase 1 i la Fase 0 del desconfinament que entra en vigor el dilluns 18 de maig en els territoris corresponents a les regions sanitàries de Camp de Tarragona, Alt Pirineu i Aran, Terres de l'Ebre, Girona, Lleid, Catalunya Central i les àrees Alt Penedès i Garraf..

Es mantenen, a Catalunya, territoris amb diferents situacions.

Els entrenaments es faran preferentment de manera individual, sense contacte físic, respectant la distància de seguretat i dins de la provincia en l'horari indicat. Dins dels municipis amb menys de 10.000 habitants no hi ha restricció d'horari.

Es per això que volem recordar-vos que la pràctica de l'espeleòlogia i el descens de canyons no hauria de ser individual per motius de seguretat i de prevenció d'accidents. L'actiu més important de la federació són els seus federats i us demanem prudència i sentit comú.

Esquema resum de les fases 0 amillorada i 1. També podeu consultar els doduments en pdf i a mesura que tinguem més informació us la farem arribar.

Informació addicional

Font de la noticia: https://www.espeleologia.cat/ca/actualitat/practica-esportiva-a-partir-del-18-de-maig/