“M’agradaria col·laborar amb Madteam, però no sé com...”

“Jo vull donar un cop de mà però sóc molt nou al club...”

“Sóc una alpinista/escaladora/esquiadora/corredora principiant i no crec que pugui aportar res...”

“Tinc una idea que m’agradaria fer amb el Madteam, però no és el que fan normalment...”

“Seria guai fer alguna cosa per Madteam, però tinc poc temps...”

Si alguna d’aquestes frases et ressona, aquest text és per a tu.

No ens cansarem mai de repetir que el Madteam funciona només amb l’energia dels socis que col·laboren a empènyer el carro, i que participar de les activitats del club està molt bé, però l’experiència completa és ajudar a fer que Madteam tingui vida, que sorgeixin idees, activitats, iniciatives i que la roda no pari de girar.


Hi ha moltes maneres de col·laborar. Coordinar i organitzar activitats de muntanya n’és una de molt important, però no l'única.
Aquest any volem fer-vos més fàcil que mai la possibilitat de ser part activa d’aquest club i alhora impulsar noves idees i projectes per a fer el Madteam encara més actiu, divers i interessant.


Al final d’aquest text trobareu una llista d’objectius que volem desenvolupar al llarg d’aquest any, però que només serà possible si uns quants dels que llegiu aquest text ho feu vostre.

Hi ha coses per tothom, siguin quines siguin les vostres habilitats o interessos i sigui quin sigui el nivell d’implicació que desitgeu. Només cal que escolliu en què voleu col·laborar i posar-vos en contacte amb la junta directiva, o si voleu més detalls, venir a la xerrada que farem el dimecres 10 d’abril a l’espai Calabria 66 de Barcelona.


Col·laborar i implicar-se en fer rutllar un projecte com Madteam porta en sí mateix la recompensa. Però si necessiteu una empenta més, us recordem que a l’octubre farem la jornada del voluntariat. Aquest dia és NOMÉS per a qui participa del “Madteam Full Experience” i no hi ha porta del darrere. L’any passat va ser la primera edició i hi va haver diversos tallers i paella al Refugi d’Agulles. Per aquest any hi haurà noves sorpreses.

Per si us n'heu oblidat: dimecres 10 d’abril a l’espai Calabria 66 de Barcelona a les 19:30 hores.

Salut i Muntanya!

Junta Directiva Madteam

 

IDEES I PROJECTES PEL 2024 QUE REQUEREIXEN LIDERATGE I TREBALL DELS SOCIS

  • Revitalitzar la secció de corredors de muntanya:

Al club hi ha molts corredors escampats, però no hi ha comunitat de corredors. Cal dinamitzar la secció, organitzar sortides, entrenaments, participació en curses, lligues de corredors Madteam... Cal potenciar la relació dels corredors de Madteam amb la nostra cursa, la Marrana Skyrace, tant com a corredors com a part de l'organització. Aquest any hi haurà pòdiums Madteam!

  • Crear una secció de fotografia:

La relació entre muntanya i fotografia és clara i al club hi ha molts aficionats. Es podria fer un arxiu de fotografia per a organitzar/compartir les fotos de manera més eficient que els grups de Telegram (el club posaria les eines). Es podrien fer tallers, concursos, exposicions, sortides fotogràfiques...

  • Organitzar un cicle d’activitats culturals:

Madteam ha de tenir un esdeveniment anual on es projectin documentals, es facin conferències i sigui de referència en uns pocs anys. Format totalment a definir.

  • Crear una secció de natura i medi ambient:

Una secció transversal que no estigui només enfocada a la vessant esportiva i pugui ser un espai de reflexió i divulgació sobre la nostra relació amb la muntanya. Es poden programar conferències, debats, activitats en benefici del medi...

  • Crear una secció d’inclusió:

Al club tenim una Secció de Persones Sordes i hem col·laborat en diverses activitats de l’Àrea d’Inclusió de la FEEC. Es podria fer una secció transversal amb l’objectiu de ser un espai de reflexió i divulgació sobre la inclusió a la muntanya.

  • Crear una secció de refugis:

Per preparar una proposta d’apadrinament d’un dels refugis lliures de la FEEC.

  • Millora en la gestió de la comunicació del club i dinamització de les xarxes socials

Tenim comptes d’Instagram, de Youtube, el propi blog de la web... Som conscients que hi ha camp de millora, però cap dels membres de la junta actual navega massa bé en aquests temes!

  • Col·laboració en la gestió del club

Aquí sempre hi ha feina i qui estigui interessat a veure la rerebotiga del club per donar un cop de mà sempre serà benvingut. Persones amb coneixements informàtics i de disseny gràfic especialment!

  • Innovació

Cal pensar en coses noves i atractives. Actualment, tenim un grupet d’informàtics del club pensant en com fer un llibre de piulades virtual. Segur que hi ha socis amb idees noves i engrescadores que es podrien tirar endavant.

Si tens una idea que no encaixa en cap d’aquests punts, però està alineada amb els valors del club, fes-nos-la saber i estudiarem com ajudar-te a fer-la realitat.

Inscripcions