El Comitè de Seguretat de la FEEC i l’Àrea de Formació i ECAM convoquen un curs de seguretat en muntanya que es durà a terme de juliol a octubre.

L’objectiu d’aquesta formació, oberta a tots els socis d’entitats, és assolir competències i coneixements per dirigir les actituds, accions i comportaments de cada un amb la finalitat de minimitzar i prevenir la sinistralitat a la muntanya.

Les eines i recursos adquirits facilitaran la planificació i disseny d’activitats com a base d’una bona gestió dels riscos a les activitats de muntanya, tenint consciència de la vulnerabilitat i exposició als perills del medi natural i de les capacitats i límits de les persones.

Requisits d’accés:

  • Ser major de 18 anys

Calendari del curs: 
El curs està format per 3 mòduls:

  • Mòdul 1. Seguretat a les activitats de muntanya (online)
  • Mòdul 2. Prevenció i gestió de riscos en muntanya (online i presencial)
  • Mòdul 3. Aplicacions i pràctiques (online)

El calendari es pot consultar al web de la FEEC i pot estar subjecte a algun canvi

Durada del curs: 60 hores

L’assistència a les sortides pràctiques i a l’avaluació és obligatòria i es permet l’absència fins a un 20% del contingut teòric.

Places: Hi ha un màxim de 30 places i el mínim per fer el curs és de 12 inscrits

Lloc: Els llocs on es realitzaran les sessions teòriques i les sortides pràctiques es podran trobar al web de la FEEC, juntament amb el programa del curs.

Preu: El preu del curs és de 30 euros per als federats i 50 euros per als no federats. La quarta vegueria ha subvencionat el curs a les seves entitats amb un cost de 5 euros.

Inscripció: Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC. El termini d’inscripció del curs serà el 26 de juliol i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament.

Tots els alumnes rebran la documentació del curs i la informació detallada abans de l’inici d’aquest.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins al 26 de juliol a través del web de la FEEC.

Per a més informació podeu enviar un correu a area.formacio@feec.cat o trucar al 934120777.