Del 29 d'Abril a l'1 de Maig va tenir lloc a la Pobla de Benifassà (Castelló) la I Trobada de la secció de persones sordes del CE Madteam, amb un total de 22 participants.

L'activitat, organitzada per voluntaris de la mateixa secció,  va consistir durant el primer dia, en una sèrie de visites culturals per la zona, com la Font Lluny, la població de la Pobla o el Jardí de Peter, lloc d'inspiració per molts artistes i que exposa escultures coloristes i construccions adornades amb mosaics.

El segon dia, les persones participants vàren fer una ruta de senderisme de 14 kms amb l'objectiu d'ascendir al Tossal dels Tres Reis de 1350 metres, extrem més occidental de Catalunya i punt d'unió de les comunitats de Catalunya, Aragó i País Valencià.

La ruta els va portar per la Roca Blanca, la Font Ferrera, el refugi de la Font Ferrera, el Mas del Ric de Fredes i el Tossal dels Tres Reis.

Al vespre vàren fer el sopar de germanor a l'alberg de la Font LLuny on van poder participar d'altres activitats organitzades per alguns dels socis, com un joc de preguntes relacionades amb la muntanya.

El tercer dia varen fer el viatge de tornada cap a casa, contents del resultat de la trobada i amb ganes de poder repetir ben aviat.