Ja tenim aquí la nova temporada de llicències 2021 de les federacions de Muntanya i Espeleològia.

Sota el lema “Dibuixa el camí, sent la muntanya” la FEEC inicia un any on esperem començar a recuperar la normalitat i on es vol apostar per la defensa dels valors de la muntanya i la protecció d’aquesta.

 

Com Tramitar la llicència

Pots demanar la teva llicència directament a la web de Madteam: https://www.madteam.org/llicencies Selecciona la modalitat que més et convingui.

Per més detalls o informació podeu consultar:

Un cop efectuat el pagament el club iniciarà la tramitació i la rebràs a casa en uns quants dies. Pots consultar l'estat de tramitació a la teva àrea privada: https://www.madteam.org/area-privada

En un plaç d'entre 2 i 4 dies laborables la teva llicència sortirà com "Tramitada" a la teva area privada. Des d'aquest moment ja estaràs assegurat (encara que no l'hagis rebut físicament) i la tindràs activa també a la aplicació mòbil de la FEEC:

Recorda que si necessites estar assegurat per un cap de setmana determinat, hauries de demanar la teva llicència abans de dilluns d'aquella setmana.

I si necessites estar assegurat ja la primera setmana de gener hauries de demanar la teva llicència abans del dia 26 de decembre.

 

 

Novetats en la llicència federativa per al 2021

La llicència federativa presenta poques novetats aquest any. Des de la FEEC s’ha aconseguit mantenir el preu de totes les llicències federatives en un any on ha augmentat de forma significativa el nombre d’expedients oberts a federats.

Pel que fa a la pòlissa de Responsabilitat Civil, s’augmenta el límit assegurat per sinistre d’1.500.000 € a 1.700.000 € i l’àmbit de cobertura territorial seguirà fixat a tot el món excepte Estats Units i Canadà. Aquesta millora és molt important pels federats que practiquen esport en altres països.

Si tenim en compte la pòlissa d’accidents, es mantenen les modalitats consolidades i s’afegeix la pràctica del Cotxe Esportiu (X-rover).

A més a més es presenten com a novetats importants la cobertura per als federats assistents a cursos organitzats per la FEEC, la repatriació d’objectes personals (equipatge, material de muntanya…) d’un federat mort o ferit greu a la destinació d’origen i la cobertura del trasllat del federat després d’una hospitalització si aquest no té un transport propi per tornar al seu domicili.

La llicència de la FEEC aposta en aquests temps difícils per una cobertura exclusiva laboral per a federats, d’un capital diari de 16 €, amb franquícia de 7 dies i un màxim d’un any, prima anual de 65 € i cobertura en cas d’incapacitat temporal del federat derivada d’un accident cobert per la pòlissa d’accidents de la FEEC.

 

 

Dibuixa el camí, sent la muntanya

 

Per qualsevol dubte relatiu a la tramitació de llicències podeu consultar a: llicencies@madteam.org

Club Excursionista Madteam