Coincidint amb el 120 aniversari de la mort de Jacint Verdaguer i el 140 de la seva ascensió a la Maleïda (Aneto pels moderns), organitzem a petició FEEC i en col·laboració amb FEEC, Fundació Jacint Verdaguer, Amics de Verdaguer i MUHBA-Vil·la Joana unes jornades on recordar el seu llegat en relació amb el món excursionista.

El primer acte serà la presentació de les jornades, que serà el dia 5 de maig a les 19h. a Calàbria66. Aquest primer esdeveniment tindrà entrada lliure. 

 

 

Es convocarà als mitjans de comunicació i món excursionista, i a més es projectarà el documental "Maleïda 1882" que relata la primera ascensió de Verdaguer a la Maleïda, amb la presència del director del film, Albert Naudin, membre de Madteam, i Bernat Gasull, autor del llibre homònim en el qual es fonamenta el documental. Hi haurà un primer tastet de Canigó 1883, documental dels mateixos autors que encara està en fase de gravació.

Durant els propers mesos es realitzaran diverses activitats per conmemorar Verdaguer. A continuació el calendari d'activitats: