El calendari competitiu de Marxes Tècniques i de Regularitat ja és aquí amb la 23a edició de la Copa Catalana de la disciplina i amb un nou Campionat de Catalunya que escollirà als més destres amb la brúixola i el mapa del territori català.

 

Enguany la 23a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat comptarà amb set proves que transcorreran entre els mesos de març i novembre en diferents territoris d’arreu de Catalunya. Pel que fa al Campionat de Catalunya, aquest tindrà lloc tot just començar la tardor el 25 de setembre i estarà organitzat per l’Agrupació Excursionista Talaia.

Cunit serà l’escenari encarregat d’encetar la 23a edició de la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat el 13 de març amb la 63a Marxa d’Orientació per Descripció, organitzada per l’Agrupació Excursionista Talaia. La Copa continuarà el 20 de març amb la 47a Marxa d’Orientació i Regularitat del Club Excursionista Avinyó; i la 42a Marxa de Regularitat de les Terres de Lleida del Centre Excursionista de Lleida completarà la primera meitat el 3 d’abril. Passat l’estiu el calendari es reprendrà el 9 d’octubre amb la 58a Marxeta del Centre Excursionista Molins de Rei. Tot seguit, el 23 d’octubre serà el torn de la 24a Marxa Dufour del Club Excursionista Reddis; i a finals del mes de novembre tindran lloc les últimes dues proves, la 67a Caminada de Regularitat per Muntanya del Centre Excursionista de Badalona i la Marxa d’Orientació i Regularitat “El Cuc” de la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà.

 

Font: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-copa-catalana-de-marxes-tecniques-i-de-regularitat-obrira-el-telo-al-marc-a-cubelles/