L’Àrea de Seguretat de la FEEC organitza quatre webinars amb la finalitat de preparar la temporada hivernal i fer la muntanya més segura. Les ponències es podran visualitzar en directe a través del compte de Youtube de la FEEC i quedaran enregistrades per poder-les visualitzar posteriorment en aquesta plataforma.

 

Els webinars es podran seguir en directe del 2 al 5 de novembre a les 19h.

Una ponència sobre “Els efectes del fred en el cos” que anirà a càrrec del Dr. Iñigo Soteras, obrirà la setmana de la seguretat hivernal de la FEEC el dimarts 2 de novembre. Soteras és membre del Comitè de Seguretat de la FEEC i responsable de l’àrea de Salut de la FEDME. El Dr. Soteras també és director de la càtedra de Medicina de Muntanya i del Medi Natural de la Universitat de Girona.

El dimecres 3 de novembre arribarà el torn per a la “Meteorologia a la muntanya hivernal” a càrrec del tècnic del Servei Meteorològic de CatalunyaPere Esteban. Esteban és un dels creadors i dinamitzadors del portal Meteomuntanya, on cada setmana es pot seguir l’actualitat meteorològica a Catalunya.

Dijous 4 de novembre el tècnic del Institut Cartogràfic i Geològic de CatalunyaSanti Manguan, farà una ponència on s’explicarà detalladament la “Interpretació del Butlletí d’Allaus”. Una eina imprescindible per la muntanya hivernal

Els webinars els tancarà el divendres 5 de novembre el tècnic de l’ECAMOriol Mestre, qui parlarà de “Nivologia”Aquest darrer webinar es podrà seguir en directe també des de l’estand de la FEEC a la Fira de la Muntanya de Vic.

 

Font: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-feec-prepara-la-temporada-hivernal-amb-quatre-webinars-de-seguretat/