L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca a partir d’aquest mes de febrer diferents cursos federatius per poder seguir millorant el coneixement i la seguretat a la muntanya dels federats i federades.

Els cursos s’iniciaran aquest dissabte 13 de febrer a Montserrat (Bruc) i Vallter (Ripollès) i al web de la FEEC s’informarà del calendari dels pròxims cursos. Tots aquests es faran seguint el protocol sanitari i la normativa establerta en el DOGC 8335 SLT 275/2021.

 

 

Els mateixos cursos estan destinats als federats que de forma voluntària, col·laboren amb les activitats formatives que es fan a l’entitat excursionista i oberts a tots els federats i federades.

L’objectiu d’aquesta formació és complementar els coneixements de conducció i seguretat dels formadors i col·laboradors de les entitats, a través dels tècnics especialistes de l’ECAM.

Al reciclatge de Montserrat s’ampliaran continguts de seguretat, conducció, dinàmica de grups, progressió, interpretació del medi i orientació. A Vallter, és treballarà la progressió i seguretat en terreny nevat.

El material necessari així com l’horari i lloc de trobada, es confirmarà el divendres 12 de febrer a través del correu electrònic dels inscrits.

Per accedir al reciclatge, s’ha de disposar de la llicència federativa anual 2021. El federat, podrà apuntar-se a la zona que més li interessi per complementar la seva formació.

El cost del curs serà de 5€ i el calendari pot ser subjecte a algun canvi. Les persones que vulguin inscriure’s al curs hauran de fer-ho a través del gestor d’inscripcions fins al dia 11 de febrer. El mínim per fer el curs és de 12 inscrits.

Per més informació podeu contactar amb l’ECAM a través del seu correu electrònic, ecam@feec.cat, o el telèfon 683701521.

 

Font:  https://www.feec.cat/actualitat/noticies/obertes-les-inscripcions-als-nous-cursos-federatius-de-lecam/