A partir del dia 14 d’octubre, passarem a realitzar la gestió del club a través de l'aplicació Playoff.
Aquest canvi ens permetrà ser més eficients en moltes tasques com la gestió de llicències, inscripcions a activitats, comunicacions amb els socis, cobraments i pagaments, comptabilitat, o manteniment de l'infraestructura tècnica.

 

Això suposarà un canvi en el funcionament de la web i alguns procediments. Cal destacar:

  • La web madteam.org serà només informativa i de lliure accés, no caldrà identificar-se al accedir-hi i navegar-hi.
  • Al moment de fer una comanda (ja sigui sol·licitar una llicència o inscriure’s a una trobada) és quan s’entrarà en l’entorn de la nova eina playoff. Per a fer-ho amb seguretat, caldrà introduir l’adreça d’email amb la que us vau registrar. Aleshores, el sistema us enviarà un correu de verificació amb un enllaç en el que podreu finalitzar el procediment.
  • El registre dels cims assolits en el repte 100 cims de la FEEC ja no es farà a través de la web. Caldrà omplir el formulari de validació de l’ascensió que es podrà descarregar a la web, completar-lo i enviar-lo al correu electrònic info@madteam.org
Com sempre que s’introdueix un canvi important, serà necessari un temps per acabar d’adaptar-nos al nou sistema i corregir algun inconvenient que pugui aparèixer. Per a qualsevol dubte podeu escriure al correu info@madteam.org.