T’agradaria ser monitor d’excursionisme o instructor d’excursionisme, escalada o descens de barrancs? Aquesta és la teva oportunitat!

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) convoquen les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionisme, escalada i descens de barrancs, pel cap de setmana del 7 i 8 de març a Collbató.

Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb llicència federativa, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. El detall de les proves per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la FEEC.

Més informació: https://www.feec.cat/noticia/proves-dacces-a-monitors-i-instructors-de-diferents-especialitats-2/