Versión en castellano (en PDF)

Estimat soci,
Des d' avui 5 de novembre et trobaràs al teu apartat de "comandes" l'opció per poder renovar la quota de soci pel 2021.

Si tot està correcte ja pots efectuar el pagament. El mètode més senzill i rapid per vosaltres i pel club és mitjançant targeta de crèdit/dèbit o bé per transferència bancària.

Si tens la quota de soci domiciliada, et demanen que revisis les dades bancàries, sobretot que el compte sigui correcte i que hi consti el codi IBAN per evitar incidències i devolucions. En cas de retornaments de domiciliacions sense avis previ o per dades errònies es carregaran els costos bancaris (1,21 euros).

Si no vols seguir com a soci/a, dins del teu menú de soci trobaràs un apartat (Àrea privada | Configurar compte) per comunicar la teva baixa (cancel·lació de compte), o ens ho comuniques i ho activarem nosaltres.

En el següent enllaç trobaràs tota la informació per poder-te moure per la web; fer comandes, canviar dades personals, registra 100 cims...etc
https://www.madteam.org/pagina/com-fer-anar-la-web

Si ets el cap de família, la renovació de quotes de tota la teva família només la tindràs tu (al teu apartat de "comandes"), i s'aplicarà el descompte del 50% en el preu de la quota a partir del 3r membre.

Els càrrecs (quota de soci 2021) amb domiciliació bancaria es faran a partir del dia 18 de novembre (Si no vols renovar la teva quota de soci pel 2021, avisa'ns abans d'aquesta data)

Les nostres quotes anuals pel 2021 són les següents:
12 anys o mes: 18 euros
Menor 12 anys: 9 euros

Llicència federatives FEEC, FCE i FCEH:
Pel que fa a la sol·licitud de la llicència federativa 2021, esperem que a primers de desembre ens ho comuniquin, tan bon punt ho sapiguem us ho farem saber.

El pagament de la llicència federativa només es podrà realitzar mitjançant transferència bancaria o pagament amb targeta "tpv" (és el sistema més ràpid).

Recorda, la llicència federativa no és renova automàticament, has de fer tu la petició a través de la web sempre que la quota de soci estigui al corrent de pagament.

Qualsevol dubte que tinguis pots contacta amb nosaltres a info@madteam.org

Gràcies,
CE Madteam