El passat 9 de maig vàrem realitzar una trobada de voluntaris i voluntàries de l'entitat. L'objectiu d'aquesta trobada era que els voluntaris i voluntàries del club exposèssin totes les seves propostes, que es resolguèssin tots els dubtes sobre com funciona el club a nivell social i posar tots els mitjans disponibles per a tenir contacte entre el club i voluntaris.

Pel matí vam tenir l'opció de realitzar una curta excursió a l'entorn espectacular del Pedraforca, passant pel refugi Lluis Estasen, on ens vam conèixer o tornar a veure alguns membres de l'entitat. 

 

Posteriorment al refugi Lluis Estasen ens van acollir per a dinar després de l'esforç del matí. Seguidament es van començar a debatre i comentar tots aquells temes a tractar, marcats per l'objectiu de millora de dinàmiques del club per als socis i voluntaris

 

A l'apartat de documentació del club trobareu l'acte de la reunió i altres arxius esmentats en aquest. Aquests són importants especialment per tots/es aquells/es que proposeu sortides i trobades sovint o que us agradaria fer-ho (voluntaris/es). https://www.madteam.org/documentacio 

Properament ens agradaria realitzar altres reunions i trobades de voluntaris per a continuar amb una molt bona dinàmica d'entitat!