El Comitè dels ‘100 Cims’ ha resolt els premis del concurs ‘Fotocims’ i del concurs literari d’aquest 2021. Quant al ‘Fotocims’, el jurat ha decidit atorgar els premis a Alejandro Rey Rosé, Marcel Puig Puig i Jordi Costa Tomé. Pel que fa al concurs literari, els guanyadors són Xavier Martorell Boada, Mònica Bofill Bacardit, Jordi Sebastià Galí i Núria Arenas Sarrion.

Els guanyadors del concurs ‘Fotocims’

A l’XII concurs “Fotocims” s’han presentat un total de 62 fotografies, corresponents a 24 participants de 21 entitats. El jurat del concurs ha estat format per Jaume Altadill, Marta Bacardit i Xavier Erruz.

Durant el debat que s’ha fet a la seu de la FEEC, el jurat ha decidit atorgar el primer premi a la fotografia número 33, “Les neus del Pedraforca”, feta des del cim del Pollegó Superior i de la qual n’és autor Alejandro Rey Rosé (Club Excursionista Madteam). El segon premi ha estat per a la fotografia número 51, “La lluna s’amaga rere el Cadí”, feta des de Bellmunt i de la qual n’és autor Marcel Puig Puig (Centre Ex. Terrassa). El premi especial del Comitè ha estat per a la foto número 1,”Puigmal hivernal” de Jordi Costa Tomé (Club Exc. Calldetenes), feta des del mateix cim.

 

Els guanyadors del concurs literari

En l’XII premi literari s’han presentat 14 treballs corresponents a 10 autors de 8 entitats. El jurat ha estat format per Fermí Azcona, Constantí Torres i Montse Ros, com a representants del Comitè dels “100 Cims” i Francesc Roma i Joan Escalé, com a autors de llibres i guies relacionats amb l’excursionisme. Atès que la FEEC estava en període electoral no va haver-hi cap representant de la Junta directiva.

El jurat ha concedit el primer premi al treball “Amb un deix de senzillesa”, del qual n’és autor Xavier Martorell Boada (Centre Exc. Tarragona) i que està relacionat amb la Talaia del Montmell; el segon premi és pel treball “El sostre del Vallès Occidental”, relacionat amb la Mola de Sant Llorenç del Munt i del qual n’és autora Mònica Bofill Bacardit (Club Exc. Madteam); i el tercer premi és per al treball  “Amunt i avall”, del qual n’és autor Jordi Sebastià Galí (Centre Exc. Terrassa) i que està relacionat amb el cim de l’Elefant. Finalment, l’accèssit se l’ha endut el treball “Aviat” del qual n’és autor Núria Arenas Sarrion (Centre Ex. Terrassa) i que està relacionat amb el Carlit.

La Trobada dels ‘100 Cims’, al novembre

El lliurament de premis està previst per al mes de novembre, durant la Trobada dels “100 Cims” que enguany organitza el Centre Excursionista d’Alcanar. Aquesta trobada s’havia de celebrar l’any passat però a causa de la situació sanitària es va haver d’ajornar.

 

Font: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/el-comite-dels-100-cims-resol-els-premis-del-fotocims-i-del-concurs-literari/