L’Àrea de Seguretat de la FEEC organitza quatre webinars amb la finalitat d’ajudar en la prevenció de riscos relacionats amb la pandèmia en les activitats al medi natural. Les ponències es podran visualitzar en directe a través del compte de Youtube de la FEEC i quedaran enregistrades per poder-les visualitzar posteriorment en aquesta plataforma.

  

 

Mesures sanitàries

El primer webinar tindrà lloc el dia 23 de febrer a les 20h i tractarà sobre les mesures sanitàries que s’han d’adoptar durant les activitats al medi natural per evitar els riscos de contagi de Covid-19. El ponent d’aquest xerrada serà el Dr. Iñigo Soteras, membre del Comitè de Seguretat de la FEEC i responsable de l’àrea de Salut de la FEDME. El Dr. Soteras també és director de la càtedra de Medicina de Muntanya i del Medi Natural de la Universitat de Girona.

La prevenció en l’organització d’activitats excursionistes

El segòn webinar se celebrarà el dia 26 de febrer a les 20h i es parlarà sobre l’organització i planificació d’activitats excursionistes per a la prevenció de riscos. El Sr. Francesc Sanahuja i Toledano, expresident de la FEEC i del Club Excursionista de Gràcia serà el ponent d’aquesta xerrada. Sanahuja també és diplomat en Infermeria, tècnic en Seguretat i Black Belt en Projectes d’organització 6Sigma.

El retorn a l’activitat competitiva

El retorn a l’activitat competitiva, des de la perspectiva de la preparació física i psicològica serà la temàtica de la tercera ponència, que se celebrarà el 2 de març a les 20h. Aquest webinar estarà presidit pel Dr. Saül Alcaraz Garcia, Doctor en Psicologia de l’Esport i Salut i el Sr. Pere Rullan Estarelles, graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i director tècnic del CTCMC.

Organització d’activitats competitives

L’última ponència se celebrarà el 8 de març a les 20h i estarà presidida pel Sr. Antoni Massagué, director tècnic esportiu de la FEEC, guia de mitja muntanya i tècnic en esquí de muntanya. Al webinar es parlarà sobre com aplicar els protocols de seguretat de la FEEC en l’organització de competicions d’esports de muntanya per tal d’evitar contagis de la Covid-19.

 

Font: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-feec-organitza-quatre-webinars-sobre-seguretat-a-la-muntanya/