T'informem que ja estan obertes les inscripcions pel proper Curs de Medicina i Socors de Muntanya del 2019.

El Curs de Medicina i Socors de Muntanya es un curs destinat a tots els amants i esportistes de la natura. La finalitat d'aquest curs es donar a conèixer i sensibilitzar sobre els perills i riscos que pot comportar la pràctica de les activitats en el medi natural a fi de prevenir-los. Proporcionar els coneixements teòrics i pràctics bàsics necessaris per tal que es pugui actuar amb la màxima autosuficiència possible davant d'una situació d’emergència.

Aquest curs està organitzat pel Centre Excursionista de Gràcia, el Centre Excursionista de Catalunya i la Unió Excursionista de Catalunya amb el suport de la FEEC i esport.cat.

Si teniu algun dubte, podeu escriure a info@cursmsm.org.


 

Introducció del curs
L’experiència reconeix des de fa molt temps que davant d’una situació d'emergència amb risc vital, la primera atenció sanitària que es presta és un factor determinant pel desenllaç del procés assistencial. La motivació dels organitzadors és contribuir a que els practicants de les molt diverses activitats que es desenvolupen en el medi natural no tinguin conseqüències negatives per a la seguretat, per a la salut o per al medi ambient i, a l’hora, intentem donar resposta a tot un seguit de preguntes que sovint ens plantegem quan fem muntanya.

Objectius
Donar a conèixer i sensibilitzar sobre els perills i riscos que pot comportar la pràctica de les activitats en el medi natural a fi de prevenir-los. Proporcionar els coneixements teòrics i pràctics bàsics necessaris per tal que es pugui actuar amb la màxima autosuficiència possible en una situació d’emergència. Sensibilitzar i promoure el respecte a la natura, i el medi ambient.

NOVETATS CMSM2019
Enguany per tal de fer més accessible el curs a tothom oferim les següents millores:

  • Renovem el format de classes teòriques i pràctiques per facilitar l'assistència
  • Ampliem les modalitats de pagament de la inscripció amb la possibilitat de pagament únic o fraccionat
  • S'amplien les modalitats de llicències acceptades a d'altres federacions

Període d'Inscripcions
Del 12 de novembre del 2018 al 18 de gener del 2019

INSCRIPCIONS OBERTES

Díptic Informatiu
Descarrega el Díptic Informatiu de l'Edició 2019 en format PDF per veure el programa complet