El Refugi de la Morera de Montsant (Priorat) acollirà les estades d’escalada per a joves d’entre 14 i 17 anys, que es duran a terme del 25 al 28 de juny. Els joves que vulguin participar-hi han de ser socis d’una entitat excursionista i disposar de la llicència federativa.

Durant aquestes estades, es donarà a conèixer, a través de tallers, diferents facetes de l’escalada en roca, com l’escalada tradicional o desequipada, tècniques de via llarga i doble corda, escalada artificial, ràpel autoassegurat, passar de descens a ascens i l’escalada en bloc, entre d’altres.

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Els joves interessats en participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per a preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.catEl termini de recepció de sol·licituds serà el dia 3 de juny de 2019.