El proper 9 de Juny organitzarem al Refugi de la Feixa una Jornada de Neteja i Conscienciació sobre la temàtica dels Residus.
S’engloba dins l’acció a nivell europeu Let’s Clean Up Europe.

Any rere any, milions de tones d’escombraries acaben als oceans, les platges, els boscos i altres espais de la natura. Les causes principals són la producció insostenible i els patrons de consum de les nostres societats, les escasses estratègies de gestió de residus i la manca de sensibilització de la població.
Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la EWWR (Setmana Europea de la Prevenció de Residus) coordina una jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa.

Per sort l’entorn de la Feixa està força net, per sort aquí serà més aviat una acció simbòlica. No només netejarem, també volem que sigui una jornada festiva i educativa.

Aquest és el Programa:

9:30 h : PRÒLEG de la JORNADA. XERRADA “Valors de la zona de la Feixa i per què cal preservar-la”, a càrrec de Daniel Olivera, Guarda de la Reserva de Fauna

10 a 13 h : NETEJA de l’ENTORN del REFUGI, a càrrec de Geden Natura

13 h : VERMUT I REFRIGERI GRATUÏT pels participants de la neteja, a càrrec de Persones i Natura i El Torb Cerdanya

13 h : VERMUT MUSICAL FOLK, a càrrec del Duet La Tupina. ENTRADA LLIURE (També pels que no hagin participat en la neteja)

16 h : XERRADA i PRESENTACIÓ del PROJECTE “Vies Verdes Netes”, a càrrec d’ Eva Lavado i Mariona del Carmen

16:30h : TALLER D’OBJECTES amb MATERIALS RECICLATS, a càrrec de Geden Natura (Aportació: 5 eur)